Siirry suoraan sisältöön

Messuesittely

Makujen Messut tarjoavat nimensä mukaisesti upeita makukokemuksia. Lisäksi saat paljon tietoa ruoan valmistuksesta, terveydestä ja raaka-aineiden käytöstä. 

Mukkulan upeaan puistoon luodaan toiminnantäyteisiä, visuaalisesti viihdyttäviä alueita ohjelmalavoineen. Puiston katveessa istuskelet, pelaat pelejä tai seuraat viltiltä tapahtumia ohjelmalavalta. Lisäksi kauan kaivatut lavatanssit pyörivät koko viikonlopun!

 

Makujen Messut tarjoaa ainutlaatuisen kävijäkokemuksen sekä mahdollisuuden edullisten ostosten tekemiseen.

 

Painamalla alla olevia kuvia pääset lukemaan lisätietoja

Kalatori
Vesijärven rannalla sijaitseva Lahden satama on sisävesisuomen suurimpia. Vesijärveltä on kanavan kautta suora yhteys Päijänteel- le, reitti joka on retkeilyllisesti ja kalastuksellisesti Suomen parhaita. Lahden sataman kautta kulkeva upea rantaraitti polveilee ja päättyy Mukkulan kartanolle, jossa vastassa on sata metriä kartanon puiston kaunista rantaviivaa, taustalla kohoava kartanon rakennus. Kalajuttujen lisäksi kalatorilavalla tapahtuu paljon. Saatat oppia kalankäsittelyä, saat tietoa valmistuksesta, välineistä ja pääsetpä kokeilemaan oman perhonkin tekoa. Herkutellen kalatorille!
Lähituottajat

Lahdesta, ympäristökunnista ja sen pienistä kylistä löytyy uskomaton määrä toinen toisistaan innostuneempia lähiruoan tuottajia. Kaikkia yhdistää halu tuottaa parasta, puhtainta ja terveellisintä ruokaa. Lähituottajatorilla tapaat tilojen emännät ja isännät kasvo- tusten. Saat tiedon tarkalleen mitä syöt ja mistä ruoka tulee. Torilta löydät muun muassa juustot, säilötyt vihannekset, hillot, mehut, hunajat, ryynit, jauhot, leivonnaiset, makeiset, mausteet, yrtit, marjat ym.. Torilta saat myös tietoa suoramyyntitiloista ja yhteisistä ostoringeistä.

Tervetuloa ostoksille!

Kulinaarikylä
Kulinaarikylässä pääset yhdessä paikassa monenlaisten makujen äärelle. Pääset maistelemaan mielenkiintoisia, uusia tuotteita suoraan niiden tuottajilta. Istahda alas, nauti upeasta ympäristöstä ja testaile uusia makuja & tuotteita!