Siirry suoraan sisältöön

Turvallisuus

USEIN KYSYTTYÄ

Yleinen

Olemme tehneet tapahtumien valmisteluissa tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa. Keskusteluissamme Päijät-Hämeen aluehallintoviraston sekä poliisin kanssa olemme halunneet varmistaa, että messujen turvallisuussuunnitelmat ovat juuri sellaiset kuin vaaditaan ja kaikista voimassa olevista rajoituksista pystytään huolehtimaan. Olemme saaneet kaikilta kyseisiltä tahoilta vihreää valoa tuleville messuille ja valmistelujamme on pidetty juuri oikeansuuntaisina.

Suojamaskit ja turvavälit

Tapahtumissamme on tällä hetkellä voimassa vahva maskisuositus. Suojamaskeja tarjotaan asiakkaille sekä näytteilleasettajille, ja niitä on jaossa tapahtumien sisäänkäynneissä.

Turvavälimääräys ei ole tällä hetkellä voimassa, mutta emme suosittele lähikontaktia.

Kävijämäärät

Päiväkohtaista kävijämäärää voidaan rajata tarvittaessa. Kävijämäärärajaus on suhteessa tapahtuman kokoon ja käytettävien hallien määrään. Seuraamme tilannetta ja viranomaisten ohjeita aktiivisesti.

Tuotteet osastolla

Elintarvikkeista tulee ilmoittaa messulomakkeessa (vastuuvapauslomake) sekä tarvittaessa elintarvikevalvontaan. Osastolla käsiteltävien elintarvikkeiden suhteen on noudatettava elintarvikelainsäädäntöä ja yleisiä hygieniaohjeita. Ilmoitusta ei tarvitse tehdä, mikäli kyseessä on vähäinen määrä esimerkiksi paperikääreellisiä makeisia, keksejä tai muuta kahvileipää, sipsejä tai kahvia.

Koronapassi, -testaus ja -rokotteet

Seuraamme jatkuvasti asiasta ohjeistuksia ja toimimme niiden mukaan. Tällä hetkellä Pirkanmaalla ei ole tapahtumajärjestämiseen vaikuttavia rajoituksia. Jos mahdolliset koronarajoitukset muuten estäisivät tai vaikeuttaisivat tapahtuman järjestämistä, koronapassi voi tulla tapahtumassa käyttöön.

Jos ei ole rajoituksia, passi ei tule käyttöön.

Tällä hetkellä emme vaadi koronapassia tai tarkasta ko. asiakirjoja tapahtumakävijöiltä. Mikäli koronapassi tulee virallisesti käyttöön tulemme sen ottamaan käyttöön. Tapahtumiin saavutaan vain ehdottomasti terveenä.

TAPAHTUMAN MAHDOLLINEN SIIRTYMINEN

Mitä tapahtuu, jos olen ostanut lipun ja tapahtuma siirtyy?

Lippu siirtyy seuraavaan tapahtumaan.

Mikäli tapahtuma siirtyy mikä on uusi ajankohta?

Tapahtuman uusista ajankohdista tiedotetaan mahdollisimman pian tapahtumasivuilla.

Tapahtuman siirtyessä siirtyykö osastopaikkani automaattisesti seuraavaan kertaan?

Kyllä, osastopaikka siirtyy automaattisesti.

Voinko saada ostetusta kävijälipusta rahat takaisin?

Kävijälippu käy sellaisenaan siirrettyyn tapahtumaan. Palautukset tehdään tilannekohtaisesti, olethan yhteydessä tahoon, mistä olet lipun ostanut.

Materiaalit

Mistä löydän materiaaleja turvallisuusviestintään?

Olemme laatineet valmiita graafisia materiaaleja asiakkaidemme ja sidosryhmiemme käyttöön.